„Yra vienintelis žmogus, galintis sunaikinti Putiną“. Skelbiamas galingiausias Rusijos oligarchas  ()

Piontkovskis mano, kad egzistuoja du Putino pašalinimo scenarijai – minkštasis ir kietasis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gyvenantis rusų publicistas Andrejus Piontkovskis mano, kad vienintelis asmuo, galintis eliminuoti Putiną, yra jo artimiausias bendražygis ir „piniginė“ Jurijus Kovalčiukas. Kovalčiukas – milijardierius, verslininkas, bankininkas, tvarkantis ir Putino finansus.

Putinas jam yra naudingas įrankis įgyvendinant beprotišką tikslą – sunaikinti Vakarus. Dabar, būdamas protingas žmogus, jis suprato, kad įrankis neveikia ir Vakarų sunaikinimas artimiausiu metu turėtų būti bent jau atidėtas“, – sakė Piontkovskis.

Publicistas pabrėžė, kad Kovalčiukas susiduria su Rusijos karinio pralaimėjimo ir galios praradimo grėsme. „Putino piniginės“ sąjungininkai yra generolai Sergejus Surovikinas ir Michailas Mizincevas, taip pat „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas.

„Prigožino projektas yra viena iš Kovalčiuko kūrybinių idėjų. Manau, kad Prigožinas konsultuojasi su Kovalčiuku. Apskritai, jie turi galimybę pasakyti Putinui, kad reikia ką nors nuspręsti“, – pridūrė Piontkovskis.

 

Anot publicisto, yra du Putino eliminavimo variantai. „Minkštoji“ versija – Putinas padarė nemažai rimtų klaidų „Ukrainos klausimu“ ir išvyko gydytis į Tibeto vienuolyną. „Kietoji“ versija yra glaustesnė – Putinas pavargo, pargriuvo ir mirė.

Piontkovskis pabrėžė, kad liko trūksta tik postūmio eliminuoti Putiną, nes Kremliaus vadovas neturi gerbėjų, išskyrus pašėlusias močiutes.

(63)
(5)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: