„Numušė visas „Patriot“ raketas, po to pačią „Patriot“ sistemą“ (Video)  ()

Ukrainiečių humoristas Jurijus Veliky pademonstravo naują Rusijos gynybos ministerijos pranešėjo Igorio Konašenkovo instruktažo parodiją. Jis pašiepė pastarąsias Rusijos armijos „neigiamas pergales“ Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo paskelbimo vaizdo įrašas „ YouTube“ buvo peržiūrėtas daugiau nei 700 000 kartų.

Parodijoje buvo paliesta masinio RF ginkluotųjų pajėgų karo aviacijos žlugimo Briansko srityje tema.

„Pastaruoju metu melaginga Ukrainos žiniasklaida teigia, kad Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos Briansko srityje prarado 4 savo lėktuvus. Netikėkit! Tai netikra! Pirma, ne 4, o 5. Ir, antra, mes jų nepraradome – mes tikrai žinome, kur jie guli ir rūksta.

Du mūsų sraigtasparniai ir du lėktuvai, „eidami kovinę tarnybą“, šiek tiek pritrūko tarnybos, todėl buvo priversti staigiai leistis ir neplanuotai garsiai nusileisti.

Nuostolių, kaip visada, nėra. Pilotai ir navigatoriai, kaip įprasta, liko gyvi... mūsų širdyse.

Šiuo metu yra kelios versijos, kas nutiko. Pasak vieno iš jų, Briansko oro gynyba veikė pati. Ši versija yra neįtikėtina. Visi žino, kad rusai saviškių nenumuša“, - parodijavo Konašenkovas.

Jurijus taip pat juokėsi iš Konašenkovo ​​meilės perdėti karinius pasiekimus:

„RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė nusprendė atakuoti Ukrainos sostinę 6 hipergarsinėmis raketomis „Kinžal“. Visos šešios pasiekė savo taikinius. Pirmiausia jos laisvai numušė visas į jas paleistas raketas „Patriot“, po to nesunkiai sunaikino pačią „Patriot“ sistemą, taip pat netoliese stovėjusių 80 HIMARS, 20 IRIS-T sistemų ir daugiau nei šimtą tankų „Leopard".

 

Tačiau „Durklai" tuo nesustojo ir taip pat sugebėjo sunaikinti keletą ypatingos svarbos infrastruktūros objektų. Dėl sėkmingo smūgio Kyjivas ne tik prarado šlovingą oro gynybą, bet ir liko visą vasarą be šildymo. Nenorėjote sušalti žiemą, sušalsite vasarą!“, – sakoma parodijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(3)
(183)

Komentarai ()