„Zelenskis ant stalo turi labai viliojantį variantą. Tokio smūgio Rusija nesitiki, tai būtų visiškas šokas“  ()

Rusijos publicistas Oreškinas atskleidė vieną iš veiksmingų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo būdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mokslininkas Dmitrijus Oreškinas pareiškė, kad nereikėtų atmesti galimybės, jog Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas prasidės nuo priartėjimo prie Rusijos teritorijos. Toks variantas jam atrodo vienas geriausių, nes svarbu pradėti puolimą ten, kur priešo gynyba silpnesnė, o Rusijoje niekas nelaukia ir todėl nesiruošia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atėjimui.

Oreškino interviu televizijos kanalui „Pryamiy TV“ galima peržiūrėti „YouTube“.

Žinomas publicistas apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įžengimo į Rusijos teritoriją galimybę sakė štai ką: „Galų gale yra karinės strategijos ir yra politinės galimybės. Karinėse strategijose paprasčiausiai turi būti apsvarstytos visos galimybės. Aš, pavyzdžiui, manau, kad tikrai yra viliojantis variantas ant Zalužno, o gal ir ant Zelenskio stalo“.

Oreškinas įvardijo akivaizdų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo įžengus į Rusijos teritoriją varianto pranašumą: „Kadangi Rusija stiprina užkariautas teritorijas Ukrainos viduje ir ruošiasi ten pasitikti puolimą, būtų visai protingas sprendimas organizuoti greitą glaudų veržimąsi per Belgorodo srities teritoriją ten, Rostovo link, nes Rusijos kariuomenės pozicijos ten yra daug silpnesnės. Jie ten nesiruošia puolimui, nes nemano, kad ukrainiečiai yra tam pajėgūs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(4)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: