Skelbiama apie galingą Syrskio manevrą prie Bachmuto. Prasideda labai įdomūs įvykiai (Video)  (1)

Nuomonė apie tai, kaip klostysis situacija Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Bachmutą pusiau apsupo, o vėliau įsibrovėlius paims į operatyvinį apsupimą. Ukraina kontroliuos aukštumas aplink Bachmutą ir sunaikins okupacinę kariuomenę.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė karo ekspertas, instruktorius lakūnas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas. Anot jo, pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis Bachmute yra pasirengti operatyviniam rusų apsupimui.

„Syrskis apsupo„Wagner“ kaip avis būryje, „kirpo“ jas prie pat mėsos. Kai Syrskio žirklės pradėjo griebti odą ir mėsą, jie bandė bėgti. Norės išeiti, bet tai ne faktas. kad jie bus paleisti. Manau, kad Syrskis juos dar pažnaibys“, – pastebėjo jis.

Svitanas pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms svarbu eiti per kalvas Berchivkos ir Kliščijivkos kryptimis. Ukrainos kovotojai kopia į Kurdiumovką palei kalnagūbrį, kuris eina į Horlovką. Taip pat į šiaurės vakarines dalis, kurios juda link Berchivkos.

„Po kurio laiko Bachmutas bus paimtas į operatyvinę apsupimą, būnant pačiame Bachmute. Toliau rusų generolai vėl ten varys „aveles“. Šią akimirką mūsų kariai vėl pradės juos „kirpti“ iš aukštimų. Puslankiu bus pasaga. Šios pasagos viduje bus Bachmutas, jis yra iš apačios“, -dėstė jis.

 

„Greičiausiai Bachmute bus rusų įsibrovėlių sunaikinimo poligonas. Ginkluotosios pajėgos valdys miestą iš aukštumų“,  - mano karo ekspertas.

Jie pateko į informacinius ir operatyvinius spąstus. Artimiausiu metu bus uždarytas eksploatacinis nepilnas apsupimas. Bachmutkos upė skiria du kalnagūbrius. Vakarinėje dalyje kontroliuosime du trečdalius Bachmuto. To užtenka, kad „išpjauti“ du dalinius per dieną tokiu pat intensyvumu“, – pridūrė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(5)
(146)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: