„Išėjimas į Maskvą atidarytas. Kelias visiškai atviras.“ Pulkininkas skelbia sensaciją, ką gali padaryti partizanai (Video)  ()

Pasak karo eksperto Romano Svitano, netrukus galime tapti pergalingo Rusijos savanorių žygio į Rusijos Federacijos sostinę liudininkais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 „Išėjimas į Maskvą atidarytas. Kelias visiškai atviras.“ Pulkininkas skelbia sensaciją, ką gali padaryti partizanai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ ir „Rusijos savanorių korpuso“ rusų savanoriams įžengus į Rusijos Federacijos teritoriją ir davus mūšį okupantams, niekas netrukdo jiems prasibrauti į Maskvą. Apie tai gegužės 23 d. „24 kanalui“ pasakojo karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

„Nuo kai kurių Ukrainos sienos dalių iki Maskvos yra 450 kilometrų. Nespėsite nuvažiuoti iš Kyjivo į Lvivą, kaip šie kovotojai gali pasiekti Maskvą tokiu pat greičiu – viskas priklauso nuo jų vaizduotės“, – pastebėjo Svitanas.

Karo eksperto teigimu, pakeliui į Maskvą iš Belgorodo nėra specialių užtvarų konstrukcijų ir karinių dalinių vietų.

„Išėjimas į Maskvą yra visiškai atviras. Ten nėra nei vieno karinio dalinio, nėra nei vienos gynybinės struktūros. Pinigus, kurie buvo skirti jų statybai, kai kuriose vietose gubernatoriai sėkmingai išleido, bet šie pinigai buvo pavogti“, – aiškino ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(0)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()