[ŽT] Tai būtų mirtinas smūgis Putinui! Skelbiama, kas gali prisijungti prie „Rusijos laisvės legiono“  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko pabrėžė, kad yra didelė tikimybė, jog „Wagner“ kovotojai mieliau stotų į Rusijos pasipriešinimo gretas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prisijungimas prie Rusijos laisvės legiono gali būti perspektyvesnė galimybė nei kovoti dabartinės valdžios pusėje, teigia karo ekspertas. Kovalenko interviu portalui „Novyny.LIVE“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas išsakė prielaidą, kad patyrę Rusijos kariškiai gali samprotauti, jog jiems naudingiau prisijungti prie pasipriešinimo judėjimo prieš dabartinę valdžią, ir paaiškino, kodėl:

Kai iškilo klausimas, kad jiems teks kovoti savo teritorijoje, kas jiems atrodo patogiau: kovoti prieš tuos, kurie turi kovinės patirties ir yra pasirengę žudyti, o tu neturi paramos (jie visi matė reakciją į proveržį Belgorodo srityje). Kas geriau? Pasiduoti į nelaisvę? Galbūt kaip alternatyva.  Be to, yra kitas variantas – jie gali prisijungti prie tų, kurie turi daugiau galimybių laimėti šiame susirėmime, t. y. mes suprantame, kad jie gali prisijungti prie Rusijos laisvės legiono gretų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(2)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: