[ŽT] „Niekas nežino, kur yra Rusijos siena. Ten jau kinai.“ Skelbiama netikėta žinia, kokia staigmena laukia rusų (Video)  (5)

Romanas Svitanas apie Rusijos valstybės ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija turi didelę problemą dėl sienos, nes rusai tiesiog nežino, kur ji yra. Niekur nėra aiškiai pažymėta. Šios šalies gyventojai, kaip ir SSRS laikais, tiki savo plačiomis erdvėmis, tačiau šios erdvės gali staiga nutrūkti prasidėjus Kinijos judėjimui Uralo link.

Tokią nuomonę išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas interviu su Natalija Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusai mano, kad už Uralo yra 5000 km erdvės, bet ten jau kinai, – pažymėjo karo analitikas. - Ir jei „Rusijos savanorių korpusas“ iš vienos pusės eis iš vakarų į rytus, pasieks Uralą, o iš kitos pusės – kinai, tai kur bus tada Rusija?“

 

Pasak Svitano, jų tiesiog neliks. Natūralu, kad tada geografinis padalijimas palei Uralą tarp Europos ir Azijos pavirs civilizacine siena tarp Europos ir Kinijos. Tai, greičiausiai, artimiausiu metu ir laukia Rusijos, prognozavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(9)
(161)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: