[ŽT] Soc. tinklai ūžia. Rusijos generolas siūlo bombarduoti Belgorodo sritį (Video)  ()

Andrejus Gurulevas tiesioginėje propagandisto Solovjovo laidos transliacijoje paragino smogti raketomis ir bombomis Rusijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas leitenantas ir Rusijos Dūmos deputatas Andrejus Gurulevas tiesioginėje propagandisto Solovjovo laidos transliacijoje paragino smogti raketomis ir bombomis Rusijos teritorijoje, kad apsigintų nuo ginkluotų dalinių įsiskverbimo iš Ukrainos į Rusijos Federaciją. Politiko teigimu, pirmasis Rusijos miestas, kuris bus subombarduotas, turėtų būti Belgorodo srities Šebekinas.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Mums reikia smogti šiandien, taip pat ir Šebekiną. Manau, kad ten aviacija susitvarkys su bombomis, taip daugiau negalima“, – sakė Rusijos deputatas.

Gurulevo pareiškimas sukėlė ažiotažą socialiniuose tinkluose,  Rusijos generolas pateikė schemą, kuri tariamai leistų smūgiams Rusijos teritorijoje suvaldyti Ukrainos armijos veržimąsi. Pasak jo, Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos šiuo metu negali vykdyti puolimo operacijų ir yra priverstos gintis – jis siūlo gintis bombarduojant jų pačių miestus pasienyje su Ukraina. Rusijos deputatas neužsiminė apie Rusijos piliečių likimą gyvenvietėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: