„Rusija bus suvyniota kaip skardinė!“ Netikėtas smūgis Z-propagandai (Video)  ()

Z-propagandistas buvo nuleistas ant žemės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda grasina sugriauti Ukrainos miestus, kad pateisintų V. Putino „specialiosios operacijos“ nesėkmę. Genocidu Ukrainoje buvo viešai raginama užsiimti NTV kanalo politinėje pokalbių laidoje „Mesto Vstrechi“, pranešė Dialogue.UA.

„Putinas turi ilgą kantrybę. Aš jau seniai būčiau viską išnešiojęs! Kita vertus, kodėl mes vis dar susilaikome?“ - klausė „nesusipratėlis“ Norkinas.

Vienas iš ekspertų karštai jam pritarė, ragindamas naikinti Ukrainos miestus. Kuo tai padarys Rusijos kariuomenė, jis nepatikslino.

„Reikia sutrumpinti konflikto trukmę! Kaip tai galima padaryti? Ar kam nors reikalingas Mykolajivo miestas? Niekam jo nereikia! Nugriaukite jį! Ir judėkime toliau... Pastatysime naują. Jis net atneš daugiau pinigų. Putinas sako, kad galime pakeisti karo metodus. Kada mes naudosime ne sudėtingas oro operacijas, kad surastume taikinį ir pataikytume į jį, kada pataikysime į kvartalą, kad įsitikintume, jog ten viskas?“, - piktinosi Rusijos „ekspertas“.

Jo svajones apie genocidą ant žemės nuleido kitas laidos svečias. Jis patikino, kad Vakarų atsakas į tokią taktiką bus toks griežtas, kad Rusija nebegalės jo atlaikyti.

 

„Putinas pagrįstai bijo... Vakarų atsako, kurio Rusija nebegalės atlaikyti. Jei jis pereis prie masinių civilių žūčių Ukrainoje, Rusija bus suvyniota kaip skardinė! Jis vadovaujasi šalies padėtimi, o ne nuomone!“ - patikino jis.

Nepaisant grėsmingų Z-propagandistų pareiškimų, bendra linija atrodo gana aiški. Jie visomis išgalėmis bando pateisinti Rusijos ginkluotųjų pajėgų nesugebėjimą užimti Ukrainos, karo pratęsimą ir didelius šalies nuostolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: