Putinas vos išvengė drono smūgio. Apsauga pakelta ant kojų  ()

Kremliui artimų žmonių teigimu, dronų atakos dieną Vladimirą Putiną anksti ryte pažadino saugumo tarnyba dėl oro atakos grėsmės. Žurnalistai mano, kad jis galėjo būti Novo-Ogariove.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-01 Putinas vos išvengė drono smūgio. Apsauga pakelta ant kojų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 30-ąją per išpuolį prieš Maskvą ir Maskvos sritį nepilotuojami orlaiviai galėjo smogti ir į Rusijos prezidento Vladimiro Putino rezidenciją.

Apie tai rašo Rusijos leidinys „The Moscow Times“, remdamasis Kremliui artimu šaltiniu.

Pranešama, kad atakos metu Rusijos prezidentas greičiausiai buvo savo rezidencijoje Novo-Ogariovo mieste, o tai kėlė grėsmę jo saugumui.

Žurnalistų pašnekovas pažymėjo, kad tądien saugumo tarnyba Putiną ankstų rytą pažadino dėl oro atakos grėsmės. Tai, kad gegužės 30-ąją darbo diena Rusijos prezidentui prasidėjo „gana anksti“, pareiškė ir Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Publikacijos autoriai atkreipė dėmesį, kad Valstybės Dūmos deputatas Aleksandras Chinšteinas paskelbė sąrašą Maskvos srities rajonų, kuriuose buvo numušti dronai. Viena iš vietų yra už 10 kilometrų nuo Putino rezidencijos Novo-Ogariovo mieste.

 

Be to, vienas iš Rubliovkos gyventojų, gyvenantis greta Putino rezidencijos, žiniasklaidai pasakojo, kad išpuolio dieną pabudo apie 6 valandą ryto nuo sprogimų garsų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: