„Tai ne Ukraina.“ Podoliakas skelbia, kas pradėjo bombarduoti Rusijos miestus (Video)  ()

Politikos strategas Mychailo Podoliakas teigė, kad Ukraina nesusijusi su sprogimais Rusijos Federacijoje ir bepiločiais orlaiviais virš Maskvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas sakė, kad nereikia bombarduoti Rusijos, nes jie jau turi daug piliečių šalies viduje, galinčių vykdyti panašius „žygdarbius“.

Politikos strategas tikino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė tik kariniams priešo taikiniams laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose, tarp jų ir Kryme. Kartu jis pabrėžė, kad net jei ukrainiečiai smogtų priešo teritorijai, niekas jų nepasmerktų, nes karo teisė tai leidžia. Mychailo Podoliako interviu kanalui „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos politikas sakė, kad ukrainiečiai ir rusai kalba skirtingomis kalbomis, nes jie atsilieka nuo vystymosi, taip pat supranta tik jėgos kalbą.

Taip Mychailo Podoliakas paaiškino, kad Ukraina turi elgtis griežtai priešo atžvilgiu: „Jis turi visiškai aiškiai bijoti Ukrainos, ir taip turėtų būti dešimtmečius, todėl mūsų veiksmai mūšio lauke turi būti griežti, mūsų komentarai griežti, taip pat mūsų teisiniai veiksmai pasaulinėje erdvėje turi būti griežti. Beje, mūsų partneriai mums padeda“.  

Tuomet oficialus Ukrainos OP atstovas pasakė, kas iš tikrųjų bombarduoja Rusijos miestus: „Pasakysiu paradoksalius dalykus, nes mes nesmūgiuosime Rusijos Federacijai (šiandien atakas vienaip ar kitaip vykdo Rusijos piliečiai). Tai partizaninis judėjimas, neturintis nieko bendra tik su RDK (Rusijos savanorių korpusas), dar yra daug judėjimų, kurie pamažu pasireikš, kai supras, kad procesų valdomumas Rusijoje sumažėjo“.

 

Į klausimą, kuriose teritorijose Ukraina turi teisę naikinti priešo karinius objektus, Mychailo Podoliakas išsamiai atsakė: „Šiandien sutvarkome pirmą dalyką: Ukraina absoliučiai aiškiai naikina viską, kas rusiška okupuotose teritorijose, įskaitant Krymą. Ir tai yra teisėta.  

Tai pripažįsta pasaulis. Antra, šalys, mūsų partneriai, aiškiai pareiškia, kad tarptautinės teisės rėmuose Ukraina gali daryti viską, ką jai atrodo tinkama, įskaitant ir ko nors sunaikinimą Rusijos Federacijos teritorijoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: