Į „kadyroviečių“ grasinimus žaibiškai sureagavo Prigožinas ir „Wagner“  ()

„Wagner“ karo vadas Dmitrijus Utkinas įsitraukė į kitą R. Kadyrovo ir J. Prigožino aplinkos susirėmimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi iš pradžių Rusijos „didvyris“ priminė Čečėnijos parlamento pirmininkui Magomedui Daudovui, kad dėl gėdos, kurią Rusijos Federacija patyrė per karą prieš Ukrainą, „tam tikrus piliečius reikia sustatyti prie sienos“.

Tačiau jis tikina, kad panikos „Wagner“ karinėje struktūroje nebuvo ir nėra, o buvę kaliniai esą visas problemas sprendžia prieinamais būdais, neprieštaraujančiais Rusijos Federacijos įstatymams ir Konstitucijai.

„Iš kur toks familiarumas, kas jums suteikė teisę kreiptis „tu“ ir „Ženia“, – piktinosi kovotojas, prisimindamas, kad jis ir jo kolegos visada pasiruošę kalbėtis kaip „vyras su vyru“.

„Juolab kad mes vis dar pažįstami iš 1-ojo ir antrojo karų Čečėnijoje“. Paskutinė frazė vargu ar buvo atsitiktinė, nes per pirmąjį karą D. Utkinas ir „kadyrovcai“ buvo priešingose ​​fronto pusėse.

Pavyzdžiui, A. Delimchanovas buvo Ičkerijos kariuomenės vado Salmano Raduevo vairuotojas, tačiau antrajame Čečėnijos kare jis perėjo į federalinių pajėgų pusę.

Teroristas I. Strelkovas-Girkinas mano, kad D. Utkino atsakymas buvo griežtai konfrontacinis: „Greitai išsiaiškinsime, kiek toks žingsnis pagrįstas. A. Delimchanovas ir R. Kadyrovas negalės dabar nutylėti... Nebent, žinoma, jei nebus užčiaupti iš viršaus“.

 

Pats J. Prigožinas taip pat nusprendė pasisakyti ir teigė, kad jo žodžiuose apie „Achmato“ padalinį nėra nieko smerktino.

Jis taip pat pasiūlė „kadyrovcams“ susisiekti su juo telefonu ir aptarti iškilusius klausimus asmeniškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(2)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: