Ukraina sureagavo. Skelbiamas atsakymas į Baltarusijos kvietimą (Video)  (1)

Viename iš postų diktatoriaus Lukašenkos diktatoriaus pasieniečiai transliavo garso įrašą su baltarusiška barščių propaganda - Ukrainos pasieniečiai paskelbė atsakymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 Ukraina sureagavo. Skelbiamas atsakymas į Baltarusijos kvietimą (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos pasieniečiai nusprendė sugundyti kolegas ukrainiečius barščiais – viename iš pasienio postų įrašė garso įrašą su raginimu apie „tautų vienybę“ ir per garsiakalbį jį transliavo.

Įraše girdėti ukrainiečių kalba kalbantis moteriškas balsas, kuris į ukrainiečius kreipiasi žodžiu „draugai“. Balsas informuoja, kad barščiai yra unikalus rytų slavų virtuvės patiekalas ir nieko panašaus nėra Europos virtuvėse.

Jis pažymi, kad tarp baltarusiškų ir ukrainietiškų barščių yra tik „nedideli skirtumai“: į ukrainietiškus barščius paprastai dedama pupelių, o į baltarusiškus – daugiau bulvių.

„O kai neturėsite iš ko virti barščių, pereikite į mūsų pusę – paragaukite baltarusiškų barščių. Nesigailėsite“, - ragina moteriškas balsas.

Ukrainos valstybinė sienos apsaugos tarnyba „Telegram“ paskelbė atsakymą į propagandinę kampaniją.

„Jūsų barščiai labai skiriasi nuo mūsiškių, nes dabar baltarusiški barščiai labiau panašūs į RUSIŠKUS barščius, net jei į juos pridėsite daugiau bulvių. Jie visai ne tokie pat, kokie buvo iki tos akimirkos, kada juos gaminti naudojote peilį, kurį įsmeigėte ukrainiečiams į nugarą“, - sakoma Ukrainos pasienio kontrolės atsakyme.

 

Ukrainos pasieniečiai pridūrė, kad baltarusiški barščiai dabar labiau primena maistą vergams.

„Patariame jums pakeisti „ingredientus“ ir tapti laisvais žmonėmis, o ne priverstiniais kaliniais, o iki tol – valgykite patys, nepasprinkite“, - atsakė Ukrainos pasieniečiai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(2)
(181)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: