Tai jau pasityčiojimas iš Rusijos. Legionas „Rusijos laisvė“ pateikė netikėtą pasiūlymą Prigožinui (Video)  (1)

Kovotojas Cezaris iš „Rusijos laisvė“ legiono pateikė pasiūlymą keistis kaliniais „Wagner“ lyderiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ karys Belgorodo srities išvaduotojų vardu kreipėsi į Jevgenijų Prigožiną.

Jis pasiūlė sąžiningai ir be papildomų sąlygų keistis kaliniais. Tokio kreipimosi į J. Prigožiną priežastis buvo ta, kad „vagneritai“ paėmė į nelaisvę RF ginkluotųjų pajėgų 72-osios brigados vadą pulkininką leitenantą Romaną Vinivitiną, kurį rusų savanoriai nori „paleisti“.

Legiono kovotojo „Rusijos laisvė“ Cezario kreipimąsi galima peržiūrėti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Karys savo kreipimesi priminė, kad neseniai legionas „Rusijos laisvė“ panašų pasiūlymą pateikė Belgorodo srities gubernatoriui Viačeslavui Gladkovui, kuris į tai nereagavo. Mainų sąlygos pasikeitė, nes praėjusį kartą „Rusijos laisvė“ pasiūlė tiesiog paleisti visus sulaikytus karius kaip geros valios gestą, jei V. Gladkovas pasirodys paskirtoje vietoje, o to niekada nebuvo.  

 

Šį kartą Cezaris siūlo visus karo belaisvius iškeisti į vieną žmogų – pulkininką leitenantą Romaną Vinivitiną. Kovotojas įsipareigoja šio pasiūlymo dėl kalinių mainų detales paskelbti vėliau.

Tuo pat metu legiono „Rusijos laisvė“ karys pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė apšaudė Belgorodo sritį, taip išsakydama atsakymą į daugeliui rūpimą klausimą, kas iš tikrųjų bombarduoja Šebekiną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: