[ŽT] „Rusijos teisėsauga jungiasi prie sukilėlių.“ Skelbiama neįtikėtina žinia (Video)  ()

Apie „RSK“ bei Rusijos laisvės legiono perspektyvas pasakoja karo ekspertas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-07 [ŽT] „Rusijos teisėsauga jungiasi prie sukilėlių.“ Skelbiama neįtikėtina žinia (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Aleksandras Musienko atsakė į klausimą, kas bus toliau Belgorodo srityje ir kokios „RSK“ bei Rusijos laisvės legiono perspektyvos. Karinių teisės tyrimų centro vadovas aiškino, kad prie Rusijos savanorių pamažu jungiasi ir teisėsaugos institucijų atstovai, ir tai yra gera tendencija.

Aleksandro Musienko nuomonę, kaip būtų galima tęsti operaciją Belgorodo srityje, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Apie tai, kas šiandien vyksta Rusijos pasienio regione, karo ekspertas sakė taip: „Manau, kad dabar stebėsime tokius procesus. Jie prognozuojami. Pirma: „RSK“ ir Rusijos laisvės legionas pasipildys savanoriais. Man atrodo, kad tai akivaizdūs dalykai. Matote, kaip reaguoja tie, kurie negalėjo prisijungti prie Rusijos opozicijos, nes ji veikė užsienyje ir negarantavo apsaugos. Dabar tokia jėga atsirado, tai yra pirmas dalykas."

 

„Antra, tokie judėjimai susilauks palaikymo ir Rusijos teisėsaugos institucijose. Jų jau atsiranda. Mano turimomis žiniomis, Rusijos teisėsaugos institucijų struktūroje jau yra diversantų, kurie sąmoningai padeda ir „RSK“, ir Rusijos laisvės legionui. Tai tas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį. Ir dar, mes tikrai turime pamatyti, kad tarp Rusijos opozicinių grupių ir valdžios vyks įvairių susirėmimų“, – kalbėjo Musienko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(0)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: