[ŽT] N-18! Sudaužytas „Štorm Z“ dalinys. Visas laukas pilnas lavonų (Video)  ()

Ukrainos 92-osios brigados kovotojai birželio 1–2 d. naktį prie Svatovo Luhansko srityje atrėmė Rusijos „Štorm Z“ būrio puolimą ir praktiškai sunaikino šį įsibrovėlių dalinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle rašo Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas. Jis taip pat pasidalino mūšio rezultato – likviduotų okupantų kūnų – vaizdo įrašu.

N-18, vaizdo įrašas gali šokiruoti

Rusų dalinio „Štorm Z“ pralaimėjimas prie Svatovo birželio 2 d. Naktį iš birželio 1-osios į 2-ąją rusų šturmo dalinys, sudarytas iš trijų grupių po 22 karius, užpuolė 92-osios mechanizuotosios brigados 1-ojo bataliono pozicijas. Eilinės Rusijos Federacijos gynybos ministerijos struktūros, sudarytos iš kalinių, nuteistų už sunkius nusikaltimus. Skirtingai nei „Wagner“ atveju, visi kovotojai buvo gerai ginkluoti ir apmokyti, kiekvienas būrys turėjo keletą naktinio matymo prietaisų ir termovizorių, 2 PKM kulkosvaidžius, šautuvus SVD, du granatsvaidžius RPG-7, vieną droną. Jų puolimą atrėmė 92-osios brigados 1-ojo bataliono kariai, o vėliau – Tarptautinio legiono gynybos 1-ojo bataliono kuopos „Bravo“ kovotojai“, – vaizdo įrašo komentaruose rašo Butusovas

 

Jis pasakoja, kad per susirėmimą žuvo 16 rusų, tarp jų - ir būrio vadas Dar 3 rusai pasidavė, o likusieji sugebėjo pabėgti.

(149)
(1)
(148)

Komentarai ()

Susijusios žymos: