[ŽT] Belgorode susprogdinti šauktiniai. Daug sužeistų ir žuvusių  (1)

Rusijos Federacijos karinė vadovybė apie incidentą tyli.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 1 d., Belgorodo srityje kilo problema dėl šauktinių karių grupės. Trys kariai žuvo. Apie incidentą pranešė rusiškas E1.ru leidinys. Rusijos Federacijos karinė vadovybė apie incidentą tyli.

RF ginkluotųjų pajėgų 43-iosios geležinkelio brigados šauktiniai pakliuvo į apšaudymą. Sviedinys pataikė į automobilį, kuriame jie buvo. Dėl to žuvo trys kariai, dar septyni buvo sužeisti. Dviejų aukų būklė kritinė.

Dėl Rusijos savanorių korpuso ir Rusijos laisvės legiono reido prie Rusijos ir Ukrainos sienos Belgorodo srityje buvo išsiųsti šauktiniai kariai. Su jaunais vaikinais, ką tik baigusiais mokyklą, Maskva bando užglaistyti „skyles“ subyrėjusiame pasienyje.

 

Paaiškėjo, kad Rusijos Federacijos siena nėra apsaugota, nes pagrindinės RF ginkluotųjų pajėgų pajėgos dabar yra Ukrainos fronte. Tai leido savanoriams įsiskverbti gilyn į šalį ir perimti kelių gyvenviečių kontrolę. Jau savaitę Belgorodo srityje vyksta kautynės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(4)
(137)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: