[ŽT] „Armija sunaikinta, karas jau pas mus.“ Rusijoje per radiją skelbiama šokiruojanti žinia (Video)  ()

Rusijos Belgorodo regiono gyventojai per vieną vietinę radijo stotį girdi įdomias žinutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srities gyventojai turi susitaikyti su besikeičiančiu gyvenimu, nors Kremlius apie tai tyli. Akivaizdu, kad būtent šio regiono žmonės turi suprasti, kad Ukrainą siaubiantis karas yra ir jų reikalas.

Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnyba teigia, rūpestingų IT specialistų dėka Belgorodo gyventojai pirmą kartą turėjo galimybę išgirsti tiesą apie karą iš Kremliaus radijo stoties „Russkoe Radio“:

„Patriotiškai nusiteikę įsilaužėliai BLR [Belgorodo Liaudies Respublikoje] įsilaužė į Rusijos radiją ir kreipėsi į civilius: „Mes už taiką su kaimynais. Mes už Rusiją be grobuonių. Laikas sustabdyti karą, parsivežti mūsų karius namo. Ne karui, ne Putinui!“

 

Vaizdo įraše galima išgirsti apie tai, kad Kremlius vagia pinigus iš paprastų žmonių ir siunčia juos į mirtį Ukrainoje: „Laukia katastrofa. Blogiausia, kad Rusijos kariuomenė yra nepajėgi mūsų apsaugoti... Pjautynės ir korupcija atnešė baisių nuostolių. Reguliari kariuomenė jau sunaikinta. Mobilizuotieji buvo įmesti į mėsmalę prie Avdijivkos ir Chersono“.

(140)
(0)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: