Ką iš tikro numušė Rusijos oro gynyba? Peskovas gali stipriai apsijuokti  ()

Kremlius apkaltino Ukrainą dėl Voronežo išpuolio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-11 Ką iš tikro numušė Rusijos oro gynyba? Peskovas gali stipriai apsijuokti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, kurį visiškai kontroliuoja Rusijos diktatorius prezidentas Putinas, spaudos konferencijos metu pakomentavo neseniai įvykusią avariją gyvenamajame name Voroneže. Jis, kaip ir tikėtasi, dėl incidento kaltino Kyjivą, tačiau tuo pat metu paskelbė prieštaringų teiginių.

„Kyjivo režimas tęsia atakas prieš civilinę infrastruktūrą, prieš gyvenamuosius pastatus. Ši Kyjivo režimo veikla tęsiasi, mes toliau kovojame su ja ir tęsiame specialiąją karinę operaciją“, – sakė Peskovas.

Tuo pat metu V. Putino spaudos sekretorius ištarė frazę, kuri iškart apvertė aukštyn kojom visus Kyjivui metamus kaltinimus.

„Žinome, matėme pranešimus, kad jis buvo numuštas, ir iš tikrųjų ten pateko jau numuštas dronas. Tačiau detalės tikslinamos“, - sakė Peskovas.

 

Paties spaudos sekretoriaus teigimu, į gyvenamąjį namą pataikė jau numuštas dronas. Net jei paaiškėtų, kad tai ukrainietiškas, tai dar ne faktas, Kremlius jau pripažino, kad tai nebuvo tikslinga ataka prieš civilinį objektą, o nesėkmingas Rusijos kariuomenės darbas, kuris bandė neutralizuoti droną.

Jei paaiškės, kad pasižymėjęs dronas ne Ukrainos, o Rusijos, Peskovo žodžiai apskritai atrodo juokingi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: