„Karas su 3 didžiulėmis šalimis.“ Karo ekspertas skelbia niūrą situaciją  ()

Svitanas paaiškino, kas 2022 m. kartu su Rusija užpuolė Ukrainą: „Mes kariaujame su trigalviu slibinu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas mano, kad nei su Kinija, nei su Iranu nereikėtų vesti jokių derybų, nes šios šalys kovoja prieš Ukrainą priešo pusėje.

Romano Svitano poziciją galima pamatyti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Faktas tas, kad prieš metus mus užpuolė ne tik Rusija, bet ir Kinija bei Iranas. Kinai nuolat, visos šios kampanijos metu ir prieš šią kampaniją, tiekė jiems senus sovietinius ginklus. Dabar jie tiesiogiai tiekia kiniškus ginklus (sovietiniai ginklai baigėsi, taigi jau eina kiniški). Tikėti kinais  reiškia negerbti savęs.​ Juos tiesiog reikia statyti į vieną gretą su rusais“, – įsitikinęs karo ekspertas.

Tada Romanas Svitanas pagrindė savo požiūrį: „Reikia statyti rusus, kinus ir iraniečius į vieną gretą. Jie yra trys vieno slibino, kuris dabar žudo ukrainiečius, galvos. Kaip mes galime su juo kalbėtis? Kaip mes galime turėti su juo kokių nors reikalų? Kaip galima jiems skambinti? Li Hui pasiųsti pagal jo vardą ir daugiau nekelti šių klausimų. Jie jau patys save parodė. Tai turi liautis ir reikia suprasti, kad mes kariaujame su šiomis trimis vieno slibino galvomis. Pradėti reikia nuo savęs, nutraukti santykius su jais, nutraukti diplomatinius ir ekonominius ryšius.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: