[ŽT] „Jei pajudės technika, neturim nieko. Bus p@#$%@#!“ (Video)  ()

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų grupėse vyksta masinis girtavimas ir tvyro pralaimėjimo nuotaikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės armijos Ukrainoje moralė yra lygi nuliui dėl didžiulių nuostolių ir prasto aprūpinimo. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų grupėse vyksta masinis girtavimas ir tvyro pralaimėjimo nuotaikos. Girtas rusų okupantas apie tai atvirai papasakojo savo bendražygiui. Jų telefoninį pokalbį perėmė Ukrainos karinė žvalgyba.

Rusijos Federacijos kariškis skundėsi, kad Rusija jų praktiškai neaprūpina ir jie turi užsiimti plėšikavimu, kad galėtų apsirūpinti viskuo, ko reikia.

„Tik savo dėka turiu batus ir visokį mėšlą. Kojinės ir trys žvakės, tai viskas, daugiau nieko negavau! (...) Gėriau vandenį iš balų, laižiau sniegą, bl**... Jau šeštas mėnuo mes čia... Aš tiesiog užsiknisau, kad tik išgyvenčiau, užsiknisau!“ - kalbėjo rusų kareivis savo bendražygiui.

Jis taip pat kalbėjo apie ginklų trūkumą ir didelius nuostolius kare.

„Arba tu juos, arba jie tave... Tai tokia ž***! Šiuo metu aš išėjau į lauką, stoviu ten vienas... Jei snaiperis pataikys, tai tu atleisk... Na, geriame čia, taip... Jei  pajudės technika, neturim nieko. Bus p@#$%@#!. Tiesiog, broli, jums meluoja! Kalbėjausi su karininku iš ten (oro puolimo brigada). Iš 70 žmonių liko 15... Jie du kartus puolė, užėmė 800 metrų“, – sakė Rusijos kariškis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: