Siaubo pilnos paskutinės okupantų gyvenimo valandos - mirties sulaukė pasislėpę po sunaikintu tanku (Video)  (1)

Internete publikuotas vaizdo įrašas, kuriame - pora rusų karių slepiasi nuo Ukrainos drono po tanku. Ten jie iškenčia visą naktį, bet išaušus juos suranda mirtis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-13 Siaubo pilnos paskutinės okupantų gyvenimo valandos - mirties sulaukė pasislėpę po sunaikintu tanku (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Youtube“ kanalas „Civ Div“, kurį kuria patyręs karys, amerikietis, anksčiau pats kovojęs Ukrainos pusėje, publikuoja nemažai įrašų iš Ukrainos fronto. Tuos įrašus dabar jam siunčia buvę tarnybos draugai, Tarptautinio legiono kovotojai. Viename iš pastarųjų vaizdo įrašų kanale - dramatiškos paskutinės okupantų gyvenimo valandos, desperacija ir žūtis.

Mūšio lauke, kurį nušlavė artilerija, jau buvo ramu. Rusų tankai neberodydami gyvybės ženklų tiesiog stovėjo išdegintoje žemėje, laukdami, kol kas nors juos surinks. Vaizdo įrašas filmuotas balandžio 1 dieną. Jame matomą teritoriją kontroliavo ukrainiečiai, tačiau ji buvo pasiekiama ir rusams. Kitaip tariant, operacijos šioje zonoje buvo labai rizikingos.

Sunaikintą rusų techniką apžiūrinėjantys Ukrainos dronų pilotai pastebėjo po vienu pašautu tanku besislepiančius rusų karius. Vienas iš jų rankomis formavo purvo barjerą, kad apsisaugotų nuo skeveldrų. Ukrainos gynėjai suprato, kad turi rusus eliminuoti.

Vaizdo įrašas gali šokiruoti:

Ukrainiečiai rusus bandė likviduoti dronais numetamomis granatomis. Tačiau krateryje po tanku rusų kariai buvo sunkiai pasiekiami. Skeveldros, regis, skraidė virš jų galvų. Vienas rusų karys buvo užfiksuotas prisidengęs veidą kastuvu. Dronai mėtė granatas, tačiau galiausiai atėjo naktis ir operacijas teko nutraukti.

 

Kitą dieną dronai grįžo prie bandymų likviduoti rusų karius. Šįkart buvo suvokta, kad po tanku dronams jie yra nepasiekiami. Taigi, darbui užbaigti pasiųsti pėstininkai.

Greičiausiai rusai dar naktį turėjo suprasti, kad iš ten kelių nėra, tačiau pasiduoti nebandė. Vietoje to jie šaudė į dronus. Panašu, kad jie nepastebėjo besiartinančių ukrainiečių karių - galbūt miegojo, o galbūt jau buvo susitaikę su likimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(69)
(3)
(66)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: