[ŽT] „Jie tikrai kažką žino. Mums paruošė kažką nerealaus.“ Netikėti Kyjivo teiginiai dėl karo pabaigos  ()

Greičiausiai karas Ukrainoje baigsis 2024 m., bet labai optimistiški lūkesčiai gali sukelti didžiulį nusivylimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pabrėžė, kad demokratinėse šalyse niekas nebepalaikys Putino režimo. „Šiandien pasaulyje demokratinėse šalyse joks prezidentas nepalaikys V. Putino akivaizdžiai genocidinio režimo. Putinas visiškai atstumtas. Tai yra, pačioje Rusijoje jis vis tiek kažkam daro įtaką, bet žvelgiant iš globalios politikos perspektyvos, Putinas kaip subjektas neegzistuoja“, – pažymėjo jis.

Buvęs Ukrainos saugumo tarnybos pareigūnas, Ukrainos ateities instituto specialistas Ivanas Stupakas paaiškino, kad Ukrainos prezidento kanceliarija gali turėti slaptos informacijos. „Galbūt jie žino kažką tokio, ko negali mums pasakyti apie vidinę situaciją Ukrainoje ir Rusijoje ar apie situaciją su mūsų partneriais, kurie galbūt mums paruošė kažką nerealaus“, – pasiūlė jis.

 

Stupakas paragino nesitikėti, kad karas Ukrainoje baigsis 2023 metų gruodžio 31 dieną. Tai gali nutikti anksčiau ar vėliau. Nepatenkinti lūkesčiai sukeltų milžinišką nusivylimą. „Žinome, kad mūsų kariuomenė puikiai dirba. Yra tokių planų, kad okupantai turės sunaudoti daug savo resursų. Ukrainos ginkluotosios pajėgos tikrai turi ką nemalonaus parodyti rusams, todėl mes tikime ir tikimės“, – pridūrė Stupakas.

(82)
(3)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: