Zalužnas skelbia apie uraganinę ataką. Smogė artilerijos junginiai, dronai, minų valymo mašinos. Pajudėjo tankai ir šarvuočiai (Video)  (5)

Zalužnas parodė vaizdo įrašą apie sudėtingą operaciją, kurios metu buvo išlaisvintas pietiniame fronte esantis Piatychatkų kaimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip 128-osios atskirosios Užkarpatės kalnų šturmo brigados dalinys išlaisvino Piatychatkų kaimą (Zaporožės sritis) iš Rusijos okupacinių pajėgų. Jo „Telegram“ kanale paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti liepsnojančios rusų karinės pozicijos, nukauti okupantų automobiliai ir per teritoriją prasiveržiantys Ukrainos pėstininkai.

 

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, Ukrainos kariškiai kruopščiai rengėsi operacijai ir sėkmingai ją įgyvendino pasitelkę artilerijos dalinius, dronus ir minų valymo mašinas. Taip pat matyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankas ir sunkioji šarvuotoji technika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(1)
(173)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: