[ŽT] Netikėta žinia. Rusija pradeda didelio masto puolimą  ()

Rusijos kariuomenė pradėjo didelio masto puolimą Lymano ir Kupjansko kryptimis, siekdama užkirsti kelią kontrpuolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės armijos veikla užfiksuota prie Lymano ir Kupjansko. Rusai ten sutraukė dideles pajėgas ir bando pradėti puolimą.

Šią informaciją patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-osios „Aidar“ brigados karys šaukiniu „Osmanas“.

Jis pranešė apie didelio masto įsibrovėlių puolimą Kupjansko ir Lymano link. „Mano žiniomis, gynybos pajėgos buvo pasiruošusios tokiai įvykių raidai. Vaikinai dirba“, – rašė kariškis.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas, pasivadinęs „Bachmuto demonu“, „Telegram“ nurodė, kad vienas iš rusų tikslų šiame puolime buvo atitraukti Ukrainos pajėgas nuo Bachmuto.

„Daug (Rusijos kariuomenės – red.) metama Kupjansko kryptimi... Jie nori priversti mus atitraukti nuo Bachmuto flangų puolimo, perkeliant pajėgas į šio miesto gynybą. Jų taktika – priversti mus įsivelti į mūšius už Kupjanską ir Lymaną“, – sakė karys.

 

Pažymėtina, kad pastarosiomis savaitėmis Rusijos Federacijos okupacinio kontingento padėtis Bachmuto kryptimi labai pablogėjo. Ukrainos kariai „drasko“ rusų flangus pietuose ir šiaurėje, bandydami paimti miestą į „žnyples“. Ukrainos kariuomenė užtikrintai žengia į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(203)
(18)
(185)

Komentarai ()

Susijusios žymos: