BILD skelbia netikėtą galimybę. Ukraina gali smogti labai netikėtą smūgį (Foto)  ()

Eksperto Juliano Röpke nuomone, Ukrainos pajėgos gali pradėti puolimą ten, kur rusai jų nelaukė. Anot jo, dabar abiem pusėms atsirado naujų galimybių ir pavojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai gali pradėti puolimą per išdžiūvusį Kachovkos rezervuarą. Tokią prielaidą padarė BILD karo apžvalgininkas Julianas Röpke.

„Ukrainos frontas staiga tapo 200 km ilgesnis. Išdžiūvus Kachovkos rezervuarui, staigiai pasikeitė strateginė padėtis Ukrainos pietuose. Tiek Rusijos okupantų kariuomenei, tiek Ukrainos gynėjams atsirado naujų galimybių, bet ir naujų pavojų“, – mano ekspertas.

Anot Röpke, Kachovkos rezervuaro plotis yra nuo 7 iki 30 km, o dabar per šią teritoriją gali prasiskverbti Ukrainos kariai. Tačiau vokiečių ekspertas abejoja, ar dabar transporto priemonės galės ten pravažiuoti.

 

„Dabar yra tikimybė, kad Ukraina pažengs ne tik ten, kur rusai laukė ir kur kelis mėnesius ruošė apkasus ir minų laukus, bet ir visai kitoje vietoje“, – sakė jis.

Röpke pridūrė, kad rusai taip pat gali pasinaudoti galimybe kirsti išdžiūvusį Kachovkos rezervuarą, jei nori atgauti viso Chersono regiono kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()