„Tiesiog visiškas chaosas“. Zelenskis kalbėjo apie įvykius Rusijoje ir kreipėsi į rusus (Video)  ()

Pasak Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio, kuo ilgiau valdžioje išliks Vladimiras Putinas, tuo daugiau pralaimės Rusija ir visi su ja susiję.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 „Tiesiog visiškas chaosas“. Zelenskis kalbėjo apie įvykius Rusijoje ir kreipėsi į rusus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vadovybė nekontroliuoja situacijos savo šalyje, o pats prezidentas Vladimiras Putinas yra priverstas slapstytis. Tai vaizdo žinutėje pareiškė Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis.

„Šiandien pasaulis pamatė, kad Rusijos šeimininkai nieko nekontroliuoja. Visiškai nieko. Tiesiog visiškas chaosas. Visiškas bet kokio nuspėjamumo nebuvimas. Ir tai yra Rusijos teritorijoje, kuri yra prisotinta ginklų“, - sakė jis.

Šalies vadovas pažymėjo, kad Ukraina tikrai sugebės apsaugoti Europą nuo bet kokių Rusijos pajėgų, o jos rytinio flango saugumas priklauso tik nuo mūsų gynybos.

„Žmogus iš Kremliaus, aišku, labai bijo ir turbūt kažkur slepiasi, nepasirodo. Esu tikras, kad jo Maskvoje nebėra. Jis kažkur skambina, kažko prašo... Žino, ko bijo, o tai reiškia, kad pats sukūrė šią grėsmę. Ir kuo ilgiau jis galės lakstyti tarp savo bunkerių – tuo daugiau jūs visi prarasite... visus, kurie susiję su Rusija“, - sakė Zelenskis.

 

 

Jis pridūrė, kad ukrainiečiai gins savo šalį ir laisvę. Ukrainiečiai nebus tylūs ir neaktyvūs. O pergalė kare tikrai ateis, nes ukrainiečiai moka laimėti.

„O ką jūs darysite? Kuo ilgiau jūsų kariai bus Ukrainos žemėje, tuo daugiau sunaikinimo jie atneš Rusijai. Kuo ilgiau šis žmogus bus Kremliuje, tuo daugiau nelaimių bus“, – į rusus kreipėsi Ukrainos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: