Arestovyčius skelbia sensaciją. Ukraina gali pasigaminti savo branduolinį ginklą (Video)  ()

Ukraina per trumpą laiką galėtų susikurti branduolinį ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai interviu buvusiam teisininkui ir tinklaraštininkui Markui Feiginui sakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius.

Buvusio Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjo Oleksijau Arestovyčiaus teigimu, Rusija gali suduoti branduolinį smūgį, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengs į Krymą. Tuomet Kijevui neliktų kitos išeities, kaip tik sukurti savo ginklą ir gauti prisodrinto urano.

„Prireiks šiek tiek laiko, kad gautume prisodrinto urano. Gali nutikti bet kas. Niekada nežinai, kur tas uranas guli. Nuvažiuoji, o ten guli statinė urano. Svarbiausia, kad mes galime tai padaryti“, - sakė jis.

O. Arestovyčius įsitikinęs, kad jei prieš Ukrainą bus smogtas branduolinis smūgis, Kijevas neturės kito pasirinkimo, kaip tik kurti savo ginklus.

 

„Mums smogiama branduoliniu ginklu. Reikia arba priimti mus į NATO per vieną dieną. Arba pasigaminsime branduolinį ginklą, nes kitų garantijų nėra. Turėsime patys susikurti branduolinį skydą“, - samprotavo buvęs patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(2)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: