„Viskas pro šalį.“ Ukraina galingai šturmuoja Dnieprą. Skelbiama apie 3 placdarmus, Z-kanalai pašiurpę  ()

Rusai pripažįsta, kad negali sulaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo kairiajame Dniepro krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 „Viskas pro šalį.“ Ukraina galingai šturmuoja Dnieprą. Skelbiama apie 3 placdarmus, Z-kanalai pašiurpę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis kairiajame Dniepro krante sparčiai vystosi: rusų teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau užėmė tris svarbias priešakines pozicijas.

Rusų okupantai ir karo propagandistai toliau praneša apie blogėjančią Rusijos kariuomenės padėtį kairiajame Dniepro krante ties Chersonu, kur prieš kelias dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos išplėtė savo priešakinį placdarmą, aktyviai forsuodamos upę. Rusijos karinis „Telegram“ kanalas „Romanov Lite“ pranešė naują informaciją apie aktyvius Ukrainos kariuomenės veiksmus, perėmusius iš karto trijų svarbių rajonų kairiajame Dniepro krante kontrolę.

Rusijos šaltinių duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau visiškai perėmė Dačos prie Oleškų kontrolę. Mėginimas sulaikyti Ukrainos kariuomenės veržimąsi į priekį žlugo. V. Romanovas paskelbė nuotrauką, kurioje matyti prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas paliktas būrys: okupantai prastai ginkluoti, o du iš jų neturi batų.

 

Tilto rajoną prie Oleškų (kairiajame Dniepro krante) taip pat kontroliuoja Ukrainos kariškiai: Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyviai dengia tilto prieigas artilerijos ir minosvaidžių ugnimi. Ukrainos kariškiai taip pat užėmė Hola Prystanės krantą.

„IŠVADA: priešas pradėjo aktyvius puolimo veiksmus kairiajame Dniepro upės krante. Mūsų aviacijos darbą šiame rajone galima apibūdinti kaip „VISKAS pro šalį“, - rašo Rusijos karo korespondentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: