[ŽT] „Leptelėjo visiškai kvailą nesąmonę.“ Skelbiamas „kvailiausias Rusijos generolas“ (Video)  ()

Dauguma V. Putino bendražygių po Prigožino maišto nuo jo nusisuko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Piontkovskis teigia, kad Rusijoje liko vienas Rusijos generolas, kuris ištikimas Putinui. Tai Viktoras Zolotovas, kuriam, prasidėjus plataus masto invazijai į Rusijos Federaciją, jau seniai taikomos Vakarų sankcijos.

Andrejaus Piontkovskio interviu „Apostrofa TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Politikos ekspertas nedvejodamas atsakė į Ukrainos žurnalistės klausimą, kas Rusijos Federacijoje iki šiol išlieka ištikimas Putinui: „Kvailiausias iš jų – oligofrenikas Zolotovas. Mes jau matėme tą idiotišką sceną, kai Putinas leidosi žemyn didžiuliais laiptais, ten stovėjo tokie juokingi būriai, o Zolotovas pasižymėjo savo idiotiškais pasisakymais.“

„Su malonumu pacituosiu Zolotovą: „Pralietume jūrą kraujo, bet gintume Maskvą.“ Klausykite, tai žmonės, kurie dar neseniai norėjo paimti Kyjivą per 3 dienas, o dabar didžiuojasi, kad tai padarys, pralies kraujo jūrą, bet apgins Maskvą. Leptelėjo visiškai kvailą nesąmonę“, – pridūrė rusų publicistas.

 

Piontkovskis mano, kad būtent šiuo generolu gali pasikliauti Rusijos Federacijos prezidentas: „Kai Zolotovo paklausė, kodėl Prigožinas kaip peilis per sviestą ėjo, o mes sutelkėme visas jėgas aplink Maskvą, tai jis Rusijos žmonėms ištarė, kad mums nerūpi, kas su jumis vyksta: mums svarbiausia apsaugoti Rubliovką. Bet Putinas gali pasikliauti tokiu žmogumi. Visi, kas protingesni, į jį žiūri skeptiškai.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: