Skelbiama apie didžiulį mūšį. Galingai smogė artilerija, pajudėjo pėstininkai. Aplink lavonų kalnai (Video)  ()

50-ojo pulko kariai likvidavo 40 ir sužeidė iki 100 įsibrovėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšiai vyko birželio 19–20 dienomis vienoje iš Luhansko srities vietovių. 50-ojo pulko kariai likvidavo 40 ir sužeidė iki 100 įsibrovėlių.

Taktinės grupės vadas su šaukiniu „Rubinas“ pripažino, kad birželio 19 d., apie 4.30 val., priešas pradėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų apšaudymus, informuoja NGU šaltinis.

Po to į mūšį stojo priešo pėstininkai, be perstojo dirbo artilerija. Jis taip pat pabrėžė, kad pagal artilerijos skaičių priešas pranoko Nacionalinės gvardijos pajėgas.

Tik gerai koordinuoto NGS karių darbo su oro žvalgyba ir artilerija dėka pavyko atremti priešo puolimą. „Rubino“ teigimu, mūšis vienoje iš pozicijų truko 18 valandų. Per tą laiką pavyko likviduoti 40 įsibrovėlių ir paimti vieną į nelaisvę.

Dronų įgulos vadas „Mangusas“ prisipažino, kad žvalgyba iš oro kontroliavo ne tik savo karių artileriją, bet ir gynė kito Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulko pozicijas. Būtent ten mūšis su priešu truko apie 9 valandas. Pozicijos keitėsi, kol ukrainiečių gynėjai galiausiai atmušė šturmą.

 

Vieno iš pulkų vadas Tarasas sakė, kad jie atremdavo priešo atakas tiesiog apkasuose. Priešas lenkė Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ne tik gyva jėga, bet ir artilerija. Pats mūšis truko apie 33 valandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(179)
(8)
(171)

Komentarai ()

Susijusios žymos: