„Visiškas chaosas. Žaibiškas Čečėnijos atskyrimas. Fronto žlugimas. Karinė intervencija iš Vakarų.“ Girkinas skelbia didžiausią košmarą Rusijai  ()

Girkinas įsitikinęs, kad maištas pasikartos, nes jis nebuvo numalšintas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijaus Prigožino ir jo „vagneriečių“ surengtas maištas nebuvo numalšintas. O tai reiškia, kad nauja serija bus visai netrukus. Valdžia tokia silpna, kad greičiausiai neatlaikys naujo smūgio.

Tai birželio 30 dieną paskelbė Rusijos čekistas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas), skelbia Dialog.UA.

Jis patikino, kad su savo bendražygiais buvo pasirengęs pasipriešinti Prigožino maištui su ginklais rankose, nes Rusijos Federacija tuo metu buvo ant nelaimės slenksčio.

„Maskvos link žygiavo 8-10 tūkstančių karių, turinčių labai didelę kovinę patirtį! (...) Zolotovas (Nacionalinės gvardijos vadas – red.) pabėgo, prezidentas pabėgo, gynybos ministras apskritai nežinia kur buvo. Ponas Prigožinas su kariuomene artėjo prie Maskvos... Būtume papuolę į tokio lygio sumaištį, kad net 1917-ieji atrodytų kaip gėlytės. Prigožino pergalės atveju lauktų visiškas chaosas, žaibiškas Čečėnijos atskyrimas (Kadyrovas nepripažintų Prigožino nauju „karaliumi“), fronto žlugimas, gerbiamų Kyjivo partnerių „įsiveržimas“ į Krymą,  karinė intervencija iš Vakarų, nes jie, žinoma, nenorėtų, kad branduoliniai ginklai patektų į Jevgenijaus Viktorovičiaus rankas“, – sakė Girkinas. Jis įsitikinęs, kad maištas pasikartos, nes jis nebuvo numalšintas.

 

„Valdžia jokių išvadų nepadarė. Esu tikras, kad už Jevgenijaus Viktorovičiaus stovėjo labai rimti veikėjai iš „Ozero“ kooperatyvo. Kas konkrečiai jį kurstė – Rotenbergai, Kovalčiukai ar Kirijenkos – nežinau. Bet tai, kad jis ne pats sugalvojo, aišku, kaip ant delno. Šįryt jis buvo Sankt Peterburge, vakar ir užvakar Maskvoje. Žmogus, atvedęs šalį prie bedugnės slenksčio, kurio įsakymu buvo numušti 7 lėktuvai ... Tada jis tuo gyrėsi! Tai, kad jis laisvai vaikšto žeme, yra tiesiog nonsensas! Istorijoje tokio atvejo nepamenu. Jūs iš tikrųjų provokuojate kitą maištą. Kaip manote, ar tai baigsis? Visa armija jūsų nekenčia! Visa armija nekenčia Šoigu ir Gerasimovo. Kaip manote, ar šis ponas Zolotovas, pabėgęs iš Maskvos, sustabdys kariuomenę, jei ji žygiuos į Maskvą? Viskas baigėsi išgąstimi ir gėda! Kuo ilgiau tęsis šis karas, tuo daugiau bus aukų. Nenumaldomas maištas tikrai vėl pasireikš“, – perspėjo karo nusikaltėlis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: