[ŽT] „Situacija labai rimta. Kariuomenė gali būti apsupta.“ Skelbiamas rimtas pavojus. Kas nutiko prie Lymano (Video)  ()

Fronte yra ir tokių atkarpų, kur bando prasiveržti įsibrovėliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas nevyksta visomis kryptimis, nes yra ir tokių fronto atkarpų, kur bando prasiveržti įsibrovėliai, sakė Dmitrijus Snegiriovas. Karo ekspertas Lymaną laiko sunkiausia vietove, kur priešas bando atakuoti, bet svarbiausia, kad būtent ten „Wagner“ kariai vis dar kovoja prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Dmitrijaus Snegiriovo interviu televizijos kanalui „Priamij“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas ukrainiečiams papasakojo, kas iš tikrųjų dabar vyksta fronte ir kur yra pavojingiausia padėtis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms: „Pradėkime nuo problemiškiausios srities, tai yra Lymano kryptis. Kodėl tai ji labiausiai problemiška? Deja, įsibrovėliai ten turi taktinių sėkmių. Įsibrovėliai nesiliauja atakuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų Serebriankos girinikijos srityje, Nevskes ir Torskės srityse.“

 

Dmitrijus Snegirevas paskelbė operatyvinę informaciją apie Lymano kryptį: „Įsibrovėliai bando prasibrauti ir į Lymaną. Jie bando sukurti operatyvinę apsuptį Seversko srityje. Ukrainos grupuotei Bilohorivkos srityje iškilo grėsmė. Situacija ten gana rimta. Vadinsiu daiktus savais vardais. Nepaisant to, yra ir pozityvo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos per įsibrovėlių puolimo operacijas „utilizavo“ 6-osios gvardijos puolimo grupių vadą su šaukiniu „Kaspij“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(3)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: