„Iš kur žinai, kad Rusija pralaimi?“ „Twitter“ sprogdina TOP 10 priežasčių (Foto)  ()

Nė vienas iš 10 rodiklių neatspindi to, kad Rusija laimi arba kad karas šiuo metu yra „aklavietėje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Randy Mott“, Lenkijos Respublikonų aktyvistas, teisininkas, aplinkosaugos verslininkas, buvęs pėstininkų karininkas, savo „Twitter“ paskyroje skelbia 10 priežasčių, kurios paaiškina, kad Rusija pralaimi.

Iš kur žinai, kad Rusija pralaimi?

1. Rusai prašo paliaubų. Rusija žūtbūt nori užšaldyti karą;

2. Jie siunčia daug mažiau apmokytų karių;

3. Dauguma dabar siunčiamų šauktinių yra aprūpinti senoviniais rusiškais šalmais, senais ginklais ir niekuo kitu. Dažnai atrodo, kad jie buvo pašaukti likus kelioms savaitėms prieš išvykimą (be apmokymų).

4. Atrodo, kad rusai, besigiriantys pagaminę šimtus T90M tankų, į Ukrainą gali siųsti tik senovinius T54. Kasdien Ukrainos kariuomenė tampa vis labiau modernesnė nei rusų;

5. Rusijos sienos neapsaugotos, nėra jų kam ginti.

6. Pabėgėlių srautas į Lenkiją, kur aš gyvenu, stipriai sumažėjo. Kiekvieną savaitę važiuoju pro jų ambasadą,  pirmaisiais karo mėnesiais ten buvo didelės eilės. Daugelis ukrainiečių dabar grįžta namo.

7. Rusijos karo tinklaraštininkai neskleidžia tokių optimistinių pranešimų, kaip Kremlius. Jie taip pat labai skiriasi nuo Rusijos trolių „Twitter“ svetainėje.

 

8. Rusijos ekonomika žlunga.

9. „Twitter“ nematome daug naujų vaizdo įrašų ar nuotraukų iš prorusiškų šaltinių, vaizduojančių dideles taktines pergales. Pavieniai atvejai buvo pakartotinai paskelbti šimtus kartų.

10. Dešimtys Rusijos šeimų namuose skelbia vaizdo įrašus, kuriuose prašo pagalbos fronte esantiems kariams.

Nė vienas iš šių rodiklių neatspindi to, kad Rusija laimi arba kad karas šiuo metu yra „aklavietėje“. Patvirtinimas bus gautas greit, nes ukrainiečių pergalė vis arčiau.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(3)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: