[ŽT] „Žuvo apie 1000 žmonių.“ Skelbiama apie kariuomenės apsupimą. Sutriuškinta 83-ioji oro puolimo brigada (Video)  ()

Per tris kovų dienas Jakutijos puolimo brigada neteko 30% savo personalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai sužinojo apie naują Rusijos kariuomenės pralaimėjimą netoli Bachmuto, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos apsupo 83-iąją oro puolimo brigadą iš Jakutijos, kuri vos per tris kovų dienas neteko 30% savo personalo. Apie didelius rusų nuostolius tapo žinoma paskelbus kolektyvinį artimųjų kreipimąsi į Putiną.

Minėta RF ginkluotųjų pajėgų brigada anksčiau buvo perkelta į Kliščijivką iš Zaporižios srities, kur nuo liepos 2 iki 5 dienos pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gniaužtus.

Tapo žinoma, kad, patyręs didelių nuostolių, jakutų dalinys sugebėjo išeiti iš apsupties, tačiau nesuteikus jiems poilsio pertraukos, jiems buvo liepta vėl grįžti į savo pozicijas. Dėl to, vos per tris kovų dienas, Jakutijos puolimo brigada neteko 30% savo personalo. Brigados skaičius – apie 3000 žmonių, tad per tris dienas prie Bachmuto žuvo apie tūkstantis karių.

Anksčiau mobilizuotieji iš 83-iosios oro puolimo brigados jau buvo įrašę vaizdo įrašą, kuriame skundėsi, kad buvo apgauti, nes apgaule išsiųsti į fronto liniją.

 

Be to, ,„Azov“ pulko įkūrėjas Andrijus Bileckis savo „Telegram“ kanale paskelbė filmuotą medžiagą apie 10 Rusijos kariškių, kurie buvo sučiupti per ataką  netoli Bachmuto.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(10)
(159)

Komentarai ()

Susijusios žymos: