[ŽT] Girkinas išsigando Zelenskio frazės. „Tai rimtas grasinimas...Jis nemeta žodžių į vėją“  ()

Rusijos diversantą Igorį Girkiną išgąsdino Volodymyro Zelenskio žodžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos įstojimo į NATO perspektyva labai jaudina Rusijos čekistą, karo nusikaltėlį Igorį Girkiną. Jis įsitikinęs, kad skambi Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio frazė Aljanso viršūnių susitikime Vilniuje buvo ištarta ne be priežasties.

Liepos 11-osios vakarą Girkinas savo „Telegram“ kanale tai pakomentavo, praneša Dialog.UA.

Zelenskis, kalbėdamas Vilniuje, patikino, kad Ukrainos įstojimas bus naudingas NATO: „Ukraina padarys NATO stipresnę“. Girkinui šie žodžiai sukėlė rimtą susirūpinimą.

Skamba kaip rimtas grasinimas... O atsižvelgiant į tai, kad ponas Zelenskis, skirtingai nei Patys Žinot Kas (turbūt turi omenyje Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną – red.), nemeta žodžių į vėją, tai NATO rimtai apie tai pagalvojo. O Kremliuje Patys Žinot Kas, jau smarkiai niežti nosį, ir jis prašo kažkieno rankų“, – rašė čekistas.

Situaciją su Ukraina ir NATO „Telegram“ kanale pakomentavo ir rusų tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jis padarė išvadą, kad būsima Ukrainos narystė – tik laiko klausimas. Ir tai, pažymėjo jis, didžiąja dalimi yra Putino nuopelnas.

 

„Tuo, kad kryptis jau pasirinkta ir, po metų, dviejų ar penkių, Ukrainos bus NATO, abejoti vis sunkiau. Genialus puikus vairininkas (Putinas - red.) nenurims, kol nepaliks po savęs rūkstančių griuvėsių“, – rašė rusų tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(0)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: