Skamba Rusija ir Ukraina. Dega pietinis frontas. Su žemėmis viską maišo HIMARS ir „Storm Shadow“ (Video, foto)  ()

Ukrainos gynybos pajėgos naikina Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinius objektus Pietų fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 11 d. Rusijos kariuomenė Pietų fronte turėjo „juodąjį antradienį“. Ukrainos gynybos pajėgos smogė didžiulius smūgius kariniams objektams.

Apie galingus sprogimus rašė didžiulė okupuotos Pietų Ukrainos visuomenė. Šią informaciją oficialiai „Telegram“ kanalu patvirtino ir dabar okupuoto Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas.

„Karštis“ prasidėjo naktį, kai buvo smogta prabangiam viešbučiui „Diuna“ okupuotame Berdianske. Čia buvo likviduota RF ginkluotųjų pajėgų 58-osios armijos vadavietė kartu su generolu leitenantu Olegu Cokovu. Pastarojo likvidavimą patvirtina Rusijos Z-kanalai. Jis vadovavo raketų smūgiams Ukrainoje.

„Berdianske naktį degė viešbutis „Diuna“. Dešimtys rusų kareivių ir mažiausiai vienas generolas sudegė darbe“, – sakė Fiodorovas.

Sprogimai Berdianske tęsėsi ir dieną. „Atvykimas“ įvyko viename iš miesto pramonės objektų, kurį Rusijos kariuomenė naudojo kaip savo bazę.

Liepos 11-osios popietę sprogimai nugriaudėjo Tokmake. Vietos gyventojai suskaičiavo mažiausiai 8.

„Gerai smogė į Rusijos kariuomenės dislokavimo vietas. Labai gerai. Vietiniai jau pavargo skaičiuoti į miestą atvykstančius dalinius ir techniką“, – sakė Berdiansko vadovas.

 

3 galingus sprogimus išgirdo okupuoto Skadovsko gyventojai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(2)
(185)

Komentarai ()

Susijusios žymos: