Didžiulis konfliktas Rusijoje. Gerasimovas smogė generolui, kuris norėjo pasakyti žiaurią tiesą Putinui  ()

Rusijos gynybos ministerijoje įsiplieskė naujas konfliktas, kuris pasireiškė 58-osios armijos generolo Generalinio štabo vadovo V. Gerasimovo šantažu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis iš šaltinių gauta informacija, izoliavus generolą S. Surovikiną, kilo naujas rimtas konfliktas tarp 58-osios armijos vado generolo majoro Ivano Popovo ir Rusijos Federacijos Generalinio štabo vadovo V. Gerasimovo, kuris priklauso S. Šoigu komandai, anksčiau sugebėjusiai išgyventi J.  Prigožino karinį maištą.

Šaltinis iš VChK-OGPU „Telegram“ kanalo, artimas Rusijos saugumo pajėgoms, sakė, kad 58-osios armijos vadas I. Popovas buvo pašalintas iš pareigų po pranešimo V. Gerasimovui iš fronto Ukrainoje. I. Popovas iškėlė klausimą dėl rotacijos Rusijos armijoje būtinybės, kuri ilgą laiką buvo Ukrainos fronte ir patiria didelių nuostolių. Tačiau V. Gerasimovas pasipriešino ir apkaltino I. Popovą skleidžiant paniką ir šantažą.

 

Paaiškėjo, kad I. Popovas pradėjo gąsdinti, kad nesant Generalinio štabo reakcijos, jis asmeniškai praneš V. Putinui apie situaciją fronte. V. Gerasimovas, atsakydamas, nušalino generolą nuo pareigų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(4)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: