„Tai visiška nesąmonė. To nėra buvę pasaulio istorijoje.“ Apstulbęs Girkinas skelbia, ką padarė Putinas  (1)

Karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas įsitikinęs, kad „Wagner“ sukilimas buvo iš dalies sėkmingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner PMC“ maišto istorija parodė Rusijos diktatoriaus V. Putino silpnumą. Jis nesugeba nubausti sukilėlių ir, matyt, nebepriima jokių sprendimų.

Tokią nuomonę savo liepos 14 d. vaizdo pranešime išsakė Rusijos saugumo karininkas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas.

„Prigožino, kuris buvo maišto veidas, figūra tik pabrėžia mūsų centrinės valdžios beprasmiškumą, menkavertiškumą. Labai charakteringa ir parodomoji yra paties prezidento paskelbta informacija apie birželio 29 d., praėjus vos keturioms dienoms po maišto, Kremliuje vykusias derybas su „Wagner“ vadaviete.

Pats prezidentas, „net nesusimąstydamas, kaip jis atrodo iš šalies (matyt, kritinės analizės ten visiškai nėra, ji išnykusi kaip mamutas), pasakoja, kad per tris su puse valandos trukusį pokalbį jis pasiūlė „Wagner“ vadams galimybes tęsti tarnybą ir dalyvauti kovinėse operacijose Rusijos ginkluotųjų pajėgų sudėtyje. Šiuos variantus asmeniškai atmetė šiai delegacijai vadovavęs P. Prigožinas. Tai yra kažkokia visiška nesąmonė Rusijos ir apskritai pasaulio istorijoje“, – sakė pasipiktinęs Strelkovas.

 

 

Jis mano, kad Rusijos diktatorius galutinai virto savo aplinkos marionete ir yra visiškai suvaržytas.

„Ar jis vis dar prezidentas, ar jau nebe? O gal jis jau yra marionetė, kurią valdo, už virvučių traukia jo aplinka, ir jis negali parodyti jokios savo valios? Jis negali net kumščio sugniaužti. Atrodo taip… Ar išeina, kad prezidentas nieko nesprendžia? O kas tada sprendžia?“, – stebėjosi karo nusikaltėlis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(37)
(1)
(36)

Komentarai (1)