[ŽT] „Artilerija viską suarė. Pajudėjo šarvuočiai ir kariuomenė.“ Skelbia apie proveržį  ()

Rusai praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja galingus artilerijos smūgius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir toliau praneša apie sudėtingą padėtį pietiniame fronte, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradeda pralaužti frontą ties Vremevskio atbraila Zaporožės ir „Donecko Liaudies Respublikos“ sandūroje.

Stambus prokarinis Rusijos „Telegram“ kanalas „Operacija Z“ patvirtina informaciją apie Ukrainos kariuomenės veržimąsi į priekį Staromajorske, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja galingų artilerijos smūgių į rusų pozicijas taktiką, po kurios seka pėstininkų proveržis.

Paskelbtame pranešime pažymima, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos po masinių artilerijos smūgių pasistūmėjo miško juostomis netoli gyvenvietės, po to pradėjo pėstininkų atakas bangomis su šarvuočiais ir be jų. Rusai pažymi, kad Ukrainos gynėjai masiškai naudojo artileriją, tiesiogine to žodžio prasme ardami rusų kariuomenės pozicijas fronto linijoje ir priversdami ją atsitraukti.

 

Okupantų teigimu, Ukrainos kariuomenės daliniai pradėjo šturmuoti dominuojančią aukštumą iš kaimyninės Makarivkos pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: