Rusai įstrigo. Po Krymo tilto sprogimo siūlomas neįtikėtinas pabėgimo planas  ()

Liepos 17-osios rytą Krymo tiltas vėl atakuotas. Po bet kokių sprogimų okupuotame Krymo pusiasalyje susidaro milžiniškos išvykti norinčių rusų eilės. Vos tik jie pajaučia, kad karas artėja, jie nori keliauti į Rusiją. Bet kaip tai padaryti dabar, kai Krymo tiltas dėl apgadinimų uždarytas?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 Rusai įstrigo. Po Krymo tilto sprogimo siūlomas neįtikėtinas pabėgimo planas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos statytinis Krymo vadovas Sergejus Aksionovas turi pasiūlymą išvykti norintiems rusams - „Atsižvelgdamas į esamą situaciją, prašau pusiasalio gyventojų ir svečių susilaikyti nuo kelionių per Krymo tiltą ir saugumo sumetimais rinktis alternatyvų sausumos maršrutą per naujus regionus“.

Štai kaip toks maršrutas atrodo:

„Saugumo sumetimais“ pasirinktas maršrutas veda per okupuotą Melitopolį, kur dažnai griaudi sprogimai ir, aišku, Mariupolį, kur rusai galės susipažinti su savo sugriautu miestu. Ar toks pasivažinėjimas jiems atrodys kaip saugi alternatyva, sunku pasakyti.

 

Ir kelionė nebus trumpa. Įprastai kelionė Džankojus-Krasnodaras trunka apie 6 valandas, tenka įveikti 458 km. Per Mariupolį tai - daugiau nei 800 km kelionė. Net sunku pasakyti, kiek ji trunka, turint omenyje kamščius, patikras ir t. t.

Organizuojami ir keltai. Bet norinčiųjų išvykti bus tikrai daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(101)
(0)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: