„Atkurti nebepavyks. Tikimės baisesnių pasekmių.“ Skelbiama Putino reakcija į Krymo tilto ataką  ()

Kremliaus vadovas nurodė Rusijos saugumo pajėgoms išsiaiškinti, kas atsakingas už diversiją. Pasak Rusijos Federacijos vicepremjero Marato Chusnulino dalis Kerčės tilto yra visiškai sunaikinta – ją teks išmontuoti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 „Atkurti nebepavyks. Tikimės baisesnių pasekmių.“ Skelbiama Putino reakcija į Krymo tilto ataką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sprogimą ant Krymo tilto pavadino teroro aktu ir nurodė nukentėjusiesiems suteikti pagalbą. Anot jo, Rusijos gynybos ministerija rengia atitinkamus pasiūlymus. Apie tai praneša „RIA Novosti“.

Putinas paminėjo ir žuvusiuosius bei stipriai apgadintą kelio dangą, dėl kurios teko sustabdyti eismą.

„Pavedžiau FSB ir kitoms teisėsaugos institucijoms ištirti, kas nutiko“, – sakė Kremliaus vadovas ir pridūrė, kad laukia konkrečių pasiūlymų dėl saugumo, nes tai jau antras toks incidentas ant Krymo tilto.

Po sprogimo ant Krymo tilto liepos 17 d., Rusijos vicepremjeras Maratas Chusnulinas pareiškė, kad tarpatramio dalis link Kerčės buvo visiškai sunaikinta, todėl ją teks išmontuoti.

Viską išnagrinėjau kartu su projektuotojais ir statybininkais – matau, kad jo negalima atkurti. Antroji tarpatramio atramos dalis nuo savo padėties pasislinko 70-80 cm, bet dabar yra techninių galimybių ją sustiprinti", – pažymėjo Chusnulinas.

 

Anot jo, darbai jau vyksta. Eismą planuojama iš pradžių pradėti viena eismo juosta. Jis pažymėjo, kad atramos nepažeistos, nors tikimasi ir baisesnių pasekmių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: