„Gulagu.net“ sužinojo sensaciją. „Krymo tilto apsauga beveik nulinė, pažeidžiamumas nuo jūros – 95 proc.“  ()

„Gulagu.net“ tikina, kad Rusijos valdžia naudojasi civiliais gyventojais, kad nuslėptų ginklų tiekimą per Krymo tiltą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio objekto gynyba daugiausia egzistuoja popieriuje. Tokią informaciją pateikė Rusijos žmogaus teisių organizacija „Gulagu.net“, remdamasi RF gynybos ministerijos pulkininku, kuris yra susipažinęs su situacija.

Organizacija paskelbė savo šaltinio laišką apie Krymo tiltą. Jame reikalaujama teisti aukščiausią Rusijos Federacijos karinę ir politinę vadovybę už leidimą civiliams naudotis tiltu.

Pasak pulkininko, dar šių metų pavasarį Rusijos Federacijos regionams buvo išleista direktyva „stumti“ savo piliečius ilsėtis į okupuotą Krymą. Taigi Kremlius tikėjosi užkirsti kelią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiui į šį  karinį objektą. Tuo pat metu Rusijos valdžia puikiai žino, kad ten apsauga itin silpna.

„Buvo V. Putino nuspręsta tiltą saugoti žmonėmis... Tilto apsauga beveik nulinė. Iš jūros pažeidžiamumas 95%. Radarai jūrinių dronų nemato, Tai tik BPDSS (specialūs būriai laivams ir pakrantės konstrukcijoms apsaugoti nuo sabotažo – red.) gali priešintis, bet ne GAS sistema (hidroakustinė sistema – red.), apie kurią jie melavo, ji tiesiog neegzistuoja, tai yra popieriuje ir propagandoje!  Žmonės naudojami kaip skydai Krymo išlaikymui!“ - sakė šaltinis.

Jis reikalauja skubiai evakuoti civilius iš viso Krymo, nes, kariškis įsitikinęs, netrukus ten prasidės karo veiksmai. Jis taip pat prognozuoja naujas atakas prieš Krymo tiltą.

 

Tiltas yra vienas pagrindinių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikinių ir bus sunaikintas... Logistika neveikia, sausumos koridorius apšaudytas, o Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos negalės gabenti transporto priemonėmis (ginklus – red.). Jeigu geležies gabalas (geležinkelis – red.) nebus sunaikintas ant tilto, tada bus antras smūgis. Proveržis Tokmako srityje tikriausiai padarys tam tašką“, – sakė RF ginkluotųjų pajėgų pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: