„2 tankų korpusai. 60 000 žmonių. Pradės puolimą prieš Kyjivą.“ Rusijoje drebinanti žinia  ()

Rusų propaganda svajoja apie žygį į Kyjivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda, bandydama užglaistyti „vagneriečių“ maišto žalą, skleidžia prasimanymus, kad tai buvo Kremliaus daugiaplanė schema. Šią versiją pašiepė rusų čekistas Igoris Girkinas (Strelkovas).

Savo „Telegram“ puslapyje jis paskelbė kandų komentarą, praneša „Dialog.UA“.

Pagal propagandinę versiją Kremlius neva suvaidino sukilimą, kad galėtų perkelti „Wagner“ į Baltarusiją, ten suformuoti du tankų korpusus po 30 000 žmonių (viso 60 000 kareivių) ir vėl pradėti puolimą prieš Kyjivą ir Černigovą.

„Naujos struktūros kariuomenė, kurią galima apibūdinti kaip savotišką „Wagner“ Vakarų gvardijos armiją, bus dislokuota daugiausia gynybai, o kita – puolimui. Puolimui Kyjivo-Černigovo kryptimi bus suformuota grynai smogiamoji grupė“, - rašo propagandistai.

Strelkovas šią versiją išjuokė. Jis patikino, kad nei Rusijos Federacija, nei Baltarusija šiandien neturi pajėgų sukurti grupę, galinčią vėl eiti į Kyjivą. 

 

„Ak, jau tie pasakorai! Ak, jau tie pasakorai! Du sunkiųjų tankų korpusai?! Ir iš kur jie gaus jiems tankų ir šarvuočių (taip pat artilerijos ir viso kito)? Batka iš piršto iščiulps ar žydai savo svainiui Prigožinui „Merkavų“ pames? Pezalai visiški...“, - rašė čekistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: