Tai tiesiog baisu. 10 min. agonijos. Šokiruojanti „Su-25“ piloto mirtis (Video)  (4)

Rusai abejingai stebėjo užvakar Azovo jūroje nuskendusio „Su-25“ piloto žūtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-19 Tai tiesiog baisu. 10 min. agonijos. Šokiruojanti „Su-25“ piloto mirtis (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus skandalas Rusijoje kilo dėl užvakar įvykusios „Su-25“ katastrofos. Pilotas po katapultavimosi susilaužė kojas ir nuskendo.

Vietos visuomenė kaltina rusus abejingumu savo kariškiams, mat poilsiautojai pajūryje mobiliųjų telefonų kameromis filmavo piloto žūtį, gėrė alų, juokėsi ir stebėjo, kas vyksta iš paplūdimio.

Pagrindiniai Z kanalai kaltina poilsiautojus beširdiškumu, nes daugybėje vaizdo įrašų matyti, kaip šalia sudužusio lėktuvo plūduriuoja civilis laivas, tačiau nė vienas iš jame buvusių žmonių net nebandė išgelbėti piloto. Be to, viename iš vaizdo įrašų galima išgirsti juoką ir juokelius apie pilotą, kuris tuo metu skendo Azovo jūroje.

Karo ekspertas Igalas Levinas pažymi, kad, anot Rusijos pusės, pilotas skendo net 10 minučių, per kurias nė vienas sausakimšame paplūdimyje buvęs poilsiautojas net nebandė priartėti prie katastrofos vietos. Anot jo, toks požiūris į Rusijos karius karo su Ukraina fone gerai parodo rusų charakterį ir atmosferą Rusijos Federacijos viduje.

Ukrainos žurnalistas Jurijus Butusovas pažymėjo, kad rusai tyčia negelbėjo piloto.

„Galų gale, jei jie būtų išgelbėję pilotą, kitą kartą jis galėtų atsitrenkti į jų namus. Jie žino, tad tiesiog praėjo pro šalį…“ – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(5)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)