Skabejevai bus šokas. Skelbiama, ką likvidavo Ukraina  ()

Rusų teigimu, žūties metu jis važiavo automobiliu, tačiau dronas kamikadzė buvo greitesnis. Žuvęs užpuolikas dalyvavo daugelio Luhansko srities teritorijų okupacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje buvo eliminuotas rusų okupantų brigados vadas Denisas Ivanovas, šaukiniu „Taškentas“. Jis nuolat buvo giriamas Rusijos propagandos. Rusijos šaltiniai apie jo mirtį pranešė liepos 18 d.

Remiantis „VChK-OGPU“ informacija, mirtis įvyko dėl kamikadzės drono smūgio tuo metu, kai jis savo automobiliu važiavo fronto linijoje.

„Ivanovas geriau žinomas kaip tiesiog Taškentas, jį nuolat rodė ir naudojo kanalo „Rossija“ propagandistai, ypač Olga Skabejeva“, – rašoma pranešime.

 

Rusijoje jis tapo „legenda“ už karo nusikaltimus fronte. Visų pirma, jis yra susijęs su Rubižnojaus, Severodonecko ir kitų Luhansko srities gyvenviečių okupacija.

Rusijos žiniasklaida pažymi, kad per plataus masto karą jis retai davė asmeninius interviu, o jo bendražygiai okupantą prisimena kaip neva profesionalų karį.

Mirties metu rusų brigados vadui buvo 42 metai, kitą savaitę jis turėjo švęsti gimtadienį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(5)
(261)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()