[ŽT] „Tai išdavikai“. „Wagner“ smogikų laukia tikras košmaras. Skelbiama apie skerdynes  (1)

Po Jevgenijaus Prigožino maišto dalis vagneriečių vis dėlto nusprendė pasirašyti sutartis su Rusijos Gynybos ministerija. Tačiau toks „papildymas“ ten nėra sveikintinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ smogikų laukia tikras košmaras. Skelbiama apie skerdynes.

Atitinkama informacija platinama Rusijos „Telegram“ kanaluose. Prigožino samdiniai internete skundžiasi, kad jie be paramos metami į karščiausius fronto sektorius, praneša „24 kanalas“.

Po vieną dieną trukusio „pilietinio karo“ Rusijoje dalis vagneriečių sutiko su Vladimiro Putino siūlymu ir pasirašė sutartis su Rusijos Gynybos ministerija. Nors Kremlius oficialiai nenurodo, kiek samdinių paliko Prigožiną, vadinamieji „karo korespondentai“ teigia, kad jų yra apie 10.

Nepaisant vagneriečių „noro“ nutraukti praeitį ir pasirašytų sutarčių su Rusijos Gynybos ministerija, Prigožino samdiniai laikomi išdavikais. Soc. tinklai praneša, kad tai atsispindi jų pareigose. Pavyzdžiui, buvę samdiniai metami į pavojingiausias fronto zonas. Vagneriečiai skundžiasi, kad liko be artilerijos ir aviacijos paramos.

 

Keli šaltiniai praneša, kad viename iš mūšių prie Bachmuto vienu metu žuvo 8 buvę vagneriečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(1)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: