Monstriška ataka. Nufilmuota, kaip Ukraina pirmą kartą smogia su kasetine amunicija. Miršta Lučinas (Video)  ()

Pirmi kasetinės amunicijos panaudojimo kadrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Michailas Lučinas, rasistinio „Telegram“ kanalo „Miša Donbase“ autorius, buvo likviduotas, įtariama, per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakas kasetiniais šaudmenimis.

Žurnalistas Jurijus Butusovas „Telegram“ paskelbė 79-osios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro desantininkų brigados operatyvinį vaizdo įrašą, sakydamas, kad tai buvo momentas, kai buvo įvykdytas smūgis Rusijos okupantams Krasnohorivkoje, dėl kurio Lučinas tapo „200-uoju“.

„Vaizdo įrašas apie „karo korespondento“ Michailo Lučino, kanalo „Miša Donbase“ autoriaus, likvidavimą, kurį įvykdė 79-osios specializuotos brigados kovotojai. Krasnohorivka, 2023-07-20“, - sakoma Butusovo pranešime.

Ukrainiečių žurnalistas Andrijus Caplijenka tokį pat vaizdo įrašą paskelbė savo socialiniuose tinkluose, teigdamas, kad tai buvo pirmas kasetinės amunicijos panaudojimo kadras netoli Krasnohorivkos.

 

Apie „Telegram“ kanalo „Miša Donbase“ autoriaus Lučino likvidavimą patvirtino ir patys Z-blogeriai. Dėl savo tarnybos Rusijos kariuomenėje ir šiurkščių neapykantos kalbų prieš ukrainiečius jis įtrauktas į „Mirotvorec“ duomenų bazę. Kartu propagandistas „padėjo“ ir Ukrainos informaciniam karui – vienu metu jis „nušvietė“ priešo cheminio ginklo panaudojimą. Be to, Lučinas jau gavo tai, ko nusipelnė. Ukrainos programišiai jam užsakė sekso žaislų iš „Ali Express“ už 25 000 JAV dolerių. Pinigai buvo skirti Rusijos kariuomenės dronams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(2)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: