[ŽT] Galinga schema. Prigožinas gali perimti valdžią Rusijoje (Video)  ()

Ar Lukašenka ir Prigožinas gali nuversti vyriausybę Rusijoje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Prigožinas savo maištu parodė, kaip lengva pasiekti Maskvą. Tačiau dabar, kai jis ir jo „vagneriečiai“ yra Baltarusijoje, Prigožinas gali susijungti su Aleksandro Lukašenkos jėgomis ir žengti naują „teisingumo žygį“.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo politikos strategas Michailas Šeitelmanas. Tačiau jis pažymėjo, kad Prigožinas ir Lukašenka galėtų vykti į Maskvą kaip platesnė koalicija.

Šeitelmanas pabrėžė, kad jei Prigožinas ir Lukašenka norės perimti valdžią Rusijoje, jiems reikės, kad šį procesą pripažintų pasaulyje.

„Dėl to galima susitarti. Tam gali padėti tam tikri įtakingi žmonės – dabar Vakaruose gyvenantys rusai, galintys finansuoti tokį valdžios pasikeitimą Rusijoje“, -  pažymėjo jis.

Šia prasme Romanas Abramovičius ir Michailas Chodorkovskis gali sukurti idealią koaliciją. Konkrečiai, jie galėtų padėti įteisinti bet kokią vėlesnę galią Rusijoje.

 

Chodorkovskis turi aukščiausių ryšių su Vakarais, juk pati Angela Merkel prisidėjo prie jo paleidimo iš kalėjimo. Be to, jis yra derybų ir kompromisų žmogus.

Abramovičius turi didelę įtaką Rusijoje ir, pasak politikos stratego, moka tam tikra prasme „paveikti“ žmones.

„Jei Chodorkovskis ir Rabinovičius susivienys, jie daug ką sugebės. O dabar formuojamos laikinos koalicijos Putinui nuversti“, – pabrėžė Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(6)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: