[ŽT] „Metami stipriausi daliniai.“ Laužomas Bachmuto frontas. Pasibaisėjęs Z-kanalas skelbia, kas nutiko  ()

Rusijos kariniai šaltiniai skelbia apie efektyvų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos įsibrovėliai skundžiasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktika, leidžiančia Ukrainos daliniams sėkmingai veržtis į pietus nuo Bachmuto Kliščijivkos srityje. Pasak Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų, anksčiau panašias operacijas Ukrainos kariškiai vykdė Chersono regione, taikydami didžiulius artilerijos smūgius, po kurių pėstininkai ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo grupės stojo į pozicijas. Tuo pačiu metu, išvargindami rusus, paskutiniame puolimo etape Ukrainos kariškiai meta į mūšį labiausiai kovai parengtas formacijas, ateinančias iš pagrindinio puolimo krašto.

Rusijos Z-kanalas MultiXAM praneša, kad dėl pažymėtos taktikos Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau užėmė pietvakarinį ir pietinį Kliščijivkos pakraštį ir visiškai kontroliuoja dominuojančias aukštumas kaimyninės miško plantacijos teritorijoje.

 

Rusų teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos nori atkirsti Kliščijivką nuo jau išlaisvintos ir Ukrainos kariuomenės kontroliuojamos Andrijivkos. Kad rusams nepavyktų gauti papildomų pajėgų iš pietų. Ukrainos ginkluotosios pajėgos, veikdamos sistemingai, šturmuoja Kliščijivką iš kelių krypčių, tuo pat metu užimdamos neužimtas aukštumas, skundžiasi rusai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(3)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: